595
https://visitvestlandet.no/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Grindafjord Feriesenter AS

212 Skjoldastraumsvegen,Rogaland,Tysvær 5570,Rogaland

Beskrivelse

En av Vest-Norges best utbygde campingplasser

En av vestlandets best utbygde campingplasser, Grindafjord Ferisenter ligger ved Rv 515 mot Nedstrand, rett etter Aksdal (E39/E134). Dette er en familiecamping i nydelige omgivelser. Her har vi to moderniserte sanitærbygg, det ene bygget i 2018. Vi kan tilby 90 plasser med strøm for bobil, telt og campingvogner. Tømmested for bobil. Kjøkken og vaskemaskin. WIFI inkludert i prisen. Vi har også nydelige plasser ved sjøen, spesielt tilrettelagt for bobil. I tillegg har vi 13 campinghytter med forskjellig standard og utstyr. Vi har ett saltvannsbasseng på 2000 m² med vannsklier og plaskebasseng, griller, 4 stk. store trampoliner, minigolf, fotball, tennis, flere lekeplasser, kiosk og restaurant med alle rettigheter. Vi har mange flotte sesong plasser på Grindafjord Feriesenter og de omsettes som regel på facebook (se link under) eller du kan kontakte oss om du har lyst til å bli sesongcamper hos oss. Vi ønsker alle nye velkommen.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
212 Skjoldastraumsvegen,Rogaland,Tysvær 5570,Rogaland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.