Om oss

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele Vestlandet. Vestlandet er en del av landet som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.
Planlegger du tur til Vestlandet? Her får du oversikt over attraksjoner, aktiviteter, hva skjer, overnatting, shopping og restauranter m.m
Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men en uavhengig reiselivsportal.

Drives av Hordanett.no ( Organisasjonsnummer: 985 033 307 ) - info@visitvestlandet.no

Mål

Visit Vestlandet.no har som mål å være en foretrukket nettside for lokale og tilreisende turister i forhold til aktiviteter, attraksjoner og opplevelser for hele Vestlandet.

Portalen skal være et viktig og naturlig sted for bedrifter å profilere og markedsføre produkter, tjenester og aktiviteter.
Svein Georg Forland
info@visitvestlandet.no

Promoter din bedrft

www.visitvestlandet.no

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.