754
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/99/espeseth-rorbu_1657802886.jpeg

Espeseth Rorbu Gjort krav på

132 Valvikveien,Askrova,Tansøy 6919,Vestland

Beskrivelse

Feriehus med havet som nærmeste nabo

Espeseth Rorbu leies ut for helg og uker, kan etter avtale leies ut pr døgn. Pris etter avtale. Fasiliteter: Espeseth rorbu er ideelt sett rommet for en familie på 7, men det er sengeplass til 11 med sovesofa tatt i bruk. Samt en sprinkelseng til baby. Første etasje: Inngang, vaskerom, gang med trapp. Andre etasje: 2 soverom, bad, gang, stue og fullt utstyrt kjøkken. Her er det også skyvedør ut til stor veranda med trapp ned til bryggekanten. Tredje etasje: Sovealkove med 4 senger, samt sovesofa på hemsen over stua. Håndklær og sengetøy kan leies mot tillegg.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

company map
132 Valvikveien,Askrova,Tansøy 6919,Vestland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.