1729
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/138/Trollkirka_Frna_1656617130.jpeg

Trollkirka (Fræna)

Sti til Trollkirken,Møre og Romsdal,Fræna 6440,Møre og Romsdal

Beskrivelse

Trollkyrkja eller Trollkirka, i Fræna kommune består av tre kalk-grotter med underjordiske bekker og fosser. Tidligere var det fire grotter, men en er sammenrast. Det er enkelt å ferdes i grottene. En elv med fosser renner gjennom grottesystemet og enkelte steder faller dagslyset inn. Grottene ligger ca. 500 meter over havet. De er vasket ut av en stor kalksteinsåre som går i fjellpartiet. Tilkomst: Parkingsplassen er merket og ligger like ved fylkesvei 64, på Fræneidet, litt nord for avkjøringen til Syltesetra. Parkeringsplassen har veiviser opp til grottene, og ligger ca. 100 meter over havet. Fra parkeringsplassen er det ca. 90 minutters fottur med 400 meters stigning på godt merket sti. Mot slutten blir stien bratt, men ikke vanskelig å gå.. - Topp foto: Frode Inge Helland – Eget verk
Type:
Turistinformasjon
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Sti til Trollkirken,Møre og Romsdal,Fræna 6440,Møre og Romsdal
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.