104
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/449/Rosendal_Chamber_Music_Festival_1678204676.jpeg

Rosendal Kammermusikkfestival Gjort krav på

60 Baronivegen,Vestland,Rosendal 5470,Vestland

Beskrivelse

Leif Ove Andsnes inviterer hver sommer musikere og foredragsholdere til en musikalsk langhelg i Rosendal.

Rosendal Kammermusikkfestival ble grunnlagt i 2016 av pianist og kunstnerisk leder Leif Ove Andsnes. Hver sommer inviterer han musikere og foredragsholdere til en musikalsk langhelg i Rosendal. Baroniet Rosendal ligger vakkert til mellom fjell, fosser og fjord, og skaper perfekte omgivelser for en intens kammermusikkopplevelse som trekker publikum fra alle verdensdeler. Med inntil ti konserter i løpet av fire dager utforsker hver festival et eget tema, en komponist eller en periode. Foredrag og samtaler gir i tillegg innsikt i periodens musikk- og kunstliv.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

company map
60 Baronivegen,Vestland,Rosendal 5470,Vestland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.