600
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/134/Orheimstunet_Farm_Holliday_1656612646.jpeg

Orheimstunet Gardsferie

134 Orheimsvegen,Vestland,Nordfjorden 6777,Vestland

Beskrivelse

Orheimstunet ligg midt i Nordfjorden. Bu her, og ta dagsturar rundt i Nordfjord og Søre Sunnmøre. Gamlefjøsen med grunnmurar frå 1847, er restaurert til eit flott feriehus for storfamilien. Her får du heile huset for deg sjølv, med 8 (10) sengeplassar, og elles alt du treng for ein god ferie. Og for at du skal få feriefølelsen, husk at vi tek husvasken når du sjekkar ut. I sesong kan du få vere med i arbeidet med bikuber og hjelpe oss med å rydde hønsehuset. Du kan plukke ferske hønseegg og vaktelegg. Gå omkring på garden og plukk med deg det du finn av mat. Her er det økologisk dyrka grønsaker, frukt, bær og urter.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
134 Orheimsvegen,Vestland,Nordfjorden 6777,Vestland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.