769
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/263/Hellisy_lighthouse_1657550500.jpeg

Hellisøy fyr

Hellisøy,Vestland,Fedje ,Vestland

Beskrivelse

Opplev en fyrvokterbolig for deg selv, på en øy for seg selv.

Ferie på Hellisøy fyr er balsam for sjelen. I all slags vær er Hellisøy en ekte opplevelse av utsikt, hav, naturlandskap og ro. Uforstyrret ferie i nærkontakt med elementene. Fyrvokterboligen på Hellisøy er enkelt innredet i autentisk stil, her kjenner du spor av liv gjennom de drøyt femti årene som har passert siden fyret sist ble restaurert og modernisert. Fyrvokterboligen ble bygget som bolig for fyrvokteren og hans familie, og til «fyrkarlen». Huset brant ned i 1902, og året etter ble det oppført to nye hus, et til fyrvokteren og et til fyrvokterassistenten. I mange år holdt de noen kyr og sauar her ute. Det ble også opprettet meteorologisk stasjon i 1924, men denne tjenesten er nå automatisert. Fyrmesterboligen ble modernisert og ombygget i 1968, og er nå til leie.

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
Hellisøy,Vestland,Fedje ,Vestland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.