525
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/55/Flm_Camping_and_Vandrarheim_1642357576.jpeg

Flåm Camping og Vandrarheim

12 Nedre Brekkevegen,Vestland,Flåm 5743,Vestland

Beskrivelse

Me ynskjer deg velkomne til ein uformell og familiær atmosfære. Omkransa av høge fjell i indrefileen av det vestnorske fjordlandskapet. På grasskledde bakkar på terassane, i eplehagen og på teltområdet trur me det finst ein plass du vil like. På ein regnversdag eller om sola skulle bli for sterk kan du søke ly/skuggen i eit av dei tre grindbygga på plassen. Her kan du nyte maten i lag med andre.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
12 Nedre Brekkevegen,Vestland,Flåm 5743,Vestland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.