139
https://visitvestlandet.no/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/438/Broen_Restaurant_og_Pizzeria_1667572711.jpeg

Broen Restaurant og Pizzeria

2 Gamle Kleppestøvegen,Askøy,Kleppestø 5300,Vestland

Beskrivelse

Broen Restaurant og Pizzeria tilbyr mat i ulike sjangre med en meny som treffer hele befolkningen og hvor mat kan hentes og bli levert hjem i en hektisk hverdag. Hos Broen kan du blant annet få kjøpt lunsjretter, middagsretter, salater, burgere, raspeballer på torsdager og pinnekjøtt i julemåneden. I tillegg serveres Askøys eneste gyros, egne kaker til kaffen og selvfølgelig også pizza og kebab.
Type:
Bedrift
Nøkkelord:

Kart lokasjon

Anmeldelser

0 Anmelelser

0.0 gjennomsnitt basert på 0 Anmeldelse


5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerner
0

Det er ingen anmeldelser for øyeblikket

Krev oppføringen

Krev oppføring er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på .

Krev oppføringen
company map
2 Gamle Kleppestøvegen,Askøy,Kleppestø 5300,Vestland
Innholdsansvarlig

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.