Vakre Vestlandet - Film fra 1927

Nasjonalbiblioteket -   La deg inspirere av de vakre bilder fra Vestlandet av filmpioneren Hans Berge.

Her får vi bli med på breklatring på Jostedalsbreen. Trolltindan og Romsdalshornet rager med stupbratte fjellsider. Åndalsnes beskrives som «en perle blant fjordbyene» mens gårdslivet går sin gang på fjellgårdene. Kanskje legger du ferieturen hit i år?

Dette er en redigert versjon av filmen «Vestlandet» av Hans Berge fra 1927. Berge produserte dokumentariske aktualitetsfilmer, men uten å fortolke innholdet, for å opplyse publikum. Filmene ble ofte vist i lengre filmprogram eller som forfilmer under stumfilmperioden.

Kilde: (347) Vakre Vestlandet - YouTube

Relaterte artikler

Informasjon

Visit vestlandet.no er en reiselivsportal for hele vestlandet. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

Visit Vestlandet er ikke en del av de offisielle reiselivsorganene, men uavhengig reiselivsportal. 

Driftes av Hordanett.no ( Org.nr: 985 033 307 )

Redaktør: Svein G Forland

We use cookies
Vi bruker ( cookies ) informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er essensielle for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporingsinformasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet. Valget ditt er aktivt i 365 dager.